Geef je carrière in private equity een vliegende start door stage te lopen bij Victus Participations. Als stagiair werk je minstens vier maanden mee in een snelgroeiend investeringsfonds gevestigd vlakbij de Zuidas in Amsterdam. Ontwikkel jezelf in een uitdagende omgeving als volwaardig lid van een open en no-nonsense team.

Over Victus Participations

Victus is een relatief recent opgerichte private equity investeerder die zich exclusief richt op volwassen Food & Agri bedrijven in de Benelux. Bij de oprichting zijn zowel Nederlandse als Belgische investeerders toegetreden, waarbij het merendeel van de investeerders zelf ervaring heeft in de Food & Agri sector. Victus onderscheidt zich van andere private equity fondsen door het sectorspecifieke netwerk en de kennis die zij ter beschikking stellen van ondernemers.

Victus opereert volledig onafhankelijk en heeft een fonds ter beschikking van €90 miljoen. Er wordt (eventueel samen met co-investeerders) geïnvesteerd in bedrijven met een ondernemingswaarde tussen de €10 en €200 miljoen.

Functieomschrijving

De gezochte persoon is een high-potential met oprechte interesse in private equity en in het werken met ondernemers. De kandidaat is een team speler met energie, is ondernemend, analytisch sterk en kan zelfstandig functioneren.

Belangrijkste verantwoordelijkheden

 • Marktonderzoek en analyses;
 • Ondersteuning bij acquisities en financieringen;
 • Financieel modelleren en analyses; en
 • Monitoring van de portfolio bedrijven.

Skills & Ervaring

 • Eindfase van een master in een relevante studierichting;
 • Analytisch sterk en zelfstandig in staat om markt-, bedrijfsspecifieke en financiële informatie te analyseren en beoordelen;
 • Uitstekende Excel en PowerPoint vaardigheden;
 • Affiniteit met mid-market bedrijven en ‘connectie’ met ondernemers;
 • Van nature zelfverzekerd met professionele en commerciële flair;
 • Vloeiend in Nederlands en Engels (woord en schrift); en
 • (Stage)ervaring in M&A, investment banking, private equity, venture capital of consultancy is een pré.

Wat wij kunnen bieden

Het team bestaat uit 6 investment professionals met veel ervaring in de industrie. Als stagiair zit je met ons in dezelfde ruimte en neem je deel aan interne en externe meetings. Door het sterke netwerk van Victus in de Food & Agri sector en de algemene relevantie van deze sector in de Benelux, ben je verzekerd van voldoende dealflow. Je krijgt de kans jezelf te ontwikkelen en te bewijzen als investment professional in spe. Je ontvangt een maandelijkse vergoeding.

Solliciteren of vragen?

Neem contact op met Laura De Nys: Laura.denys@VictusParticipations.com
Victus Participations,
De Boelelaan 7, 1083 HJ Amsterdam

Gedurende het hele jaar bieden wij stagemogelijkheden aan (bij voorkeur voor een periode van minimaal 4 maanden). De eerstvolgende beschikbaarheid is januari 2021.